ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/02/2022 14:03

Μπισκότα Παπαδοπούλου: Η διαφήμιση που έγινε viral κι αποθεώνεται στο Twitter

Η διαφήμιση έχει ήδη πολύ μεγάλη απήχηση κι έχει γίνει trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα σχόλια στο Twitter να είναι αποθεωτικά - Η διαφήμιση εξιστορεί τον ξεριζωμό της οικογένειας Παπαδοπούλου από την Κωνσταντινούπολη και την εδραίωση στις καρδιές και στους... ουρανίσκους των Ελλήνων εδώ και 100 χρόνια

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Η διαφήμιση που έγινε viral κι αποθεώνεται στο Twitter
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Η διαφήμιση που έγινε viral κι αποθεώνεται στο Twitter
Ανάγνωση:

Υπάρχουν διαφημίσεις που δημιουργούν τρομερά συναισθήματα, ίσως κάποιες φορές πρωτόγνωρα. Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να ταυτιστεί, να θυμώσει ή ναι κλάψει με κάποιο διαφημιστικό σποτ; Η διαφήμιση για τα μπισκότα Παπαδοπούλου, είναι αυτές που δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά του ή έστω να μην συγκινηθεί.

Η διαφήμιση εξιστορεί τον ξεριζωμό της οικογένειας Παπαδοπούλου από την Κωνσταντινούπολη και την εδραίωση στις καρδιές και στους... ουρανίσκους των Ελλήνων εδώ και 100 χρόνια. Το διαφημιστικό σποτ διάρκειας 3 λεπτών συνοδεύεται από την εξής ιστορία: «Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε», γράφει η εταιρεία.

Η διαφήμιση έχει ήδη πολύ μεγάλη απήχηση κι έχει γίνει trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα σχόλια στο Twitter να είναι αποθεωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΙΝΤΕΟ TWITTER ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ