Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Λουκά όταν απευθυνόταν στον Γιώργο Παπαδάκη, συνήθως τον... στόλιζε με διάφορα κοσμητικά, ωστόσο, σήμερα, προς έκπληξη του παρουσιαστή, η γνωστή κυρία των τηλεοπτικών παραθύρων του έστειλε μήνυμα για να τον ενημερώσει για τα γενέθλιά της!

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» διάβασε νωρίς το πρωί ένα μήνυμα που του έστειλε, στο οποίο έλεγε «είμαι η Ελένη Λουκά. Η γνωστή, η πραγματική, η αληθινή. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλιά μου. Σήμερα 4 Φεβρουαρίου γεννήθηκα. 4 Φεβρουαρίου την ημέρα που πέθανε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Θα ήθελα να μου πείτε χρόνια πολλά. Περιμένω!»

Η ανταπόκριση του Παπαδάκη ήταν άμεση... «Ελενάρα μου! Ελένη μου! Χρόνια πολλά Ελένη μου» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και γύρισε στον Γιώργο Γρηγοριάδη σχολιάζοντας «είναι η πρώτη φορά που δεν με έβρισε!».

«Και τώρα που σου είπα χρόνια πολλά, ρίξτα μου με 5-6 μηνύματα» πρόσθεσε γελώντας. Αναμένουμε λοιπόν την απάντηση της Λουκά...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA