Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελικά το τερμάτισαν οι αρνητές του κορονοϊού! Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιούνταν τι άλλο θα κάνουν όσοι αρνούνται την ύπαρξη της πανδημίας και συνεπώς και της λογικής για να προωθήσουν τις ψεκασμένες θεωρίες τους. Ισως τώρα να παίρνουν την απάντηση με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εμφάνιση της νόσου στη χώρα μας. Και όχι οποιαδήποτε απάντηση αλλά μία άκρως αφοπλιστική απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου, υπογραφές και σφραγίδες. Μετά λοιπόν από τις μαζικές αγωγές και μηνύσεις, που υπέβαλαν εις βάρος αρμόδιων και αναρμόδιων και τα αστρονομικά πρόστιμα, που μοίρασαν δεξιά και αριστερά, οι αρνητές καταθέτουν τώρα αιτήσεις στα αστυνομικά τμήματα για να εκδώσουν την ταυτότητα του ιού! Πραγματικά, το νέο αυτό επεισόδιο στο «σίριαλ» παραλογισμού με πρωταγωνιστές τις συγκεκριμένες ομάδες ατόμων δεν έχει τέλος ενώ μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι μας περιμένουν και άλλες ανάλογες εκπλήξεις στη συνέχεια. 

Στο πλαίσιο αυτό, και με τα σχετικά έγγραφα ανά χείρας, οι αρνητές του κορονοϊού και των εμβολίων τις τελευταίες μέρες αιτούνται στις κατά τόπους αστυνομικές αρχές να τους κοινοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες η πιστοποίηση της ταυτότητας του φονικού ιού. Μάλιστα θεωρούν ότι το σκεπτικό τους είναι πολύ απλό και για το λόγο αυτό απευθύνονται στην Ελληνική Αστυνομία ως την πλέον αρμόδια υπηρεσία. «Οταν έχουμε ένα δολοφόνο το πρώτο πράγμα που κάνουν πάντοτε οι αστυνομικές αρχές είναι να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο, που αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, δηλαδή το δολοφόνο. Ετσι και στην περίπτωση του κορονοϊού ζητείται τεκμηριωμένη πληροφόρηση μέσω της χορήγησης εγγράφων, που θα αποδεικνύουν ποια είναι η ταυτότητα της Covid-19», λένε όσοι καταθέτουν την αίτηση

Η κίνηση αυτή, εκτός της προφανούς γραφικότητάς της, αποτελεί και μια πρώτης τάξης ευκαιρία να επανεμφανιστεί στα κοινά η άλλοτε στενότερη συνεργάτιδα του Αρτέμη Σώρρα και τότε διευθύνουσα σύμβουλος της «Ελλήνων Συνέλευσις», Βίκυ Χαραλάμπους. Η ίδια άλλωστε εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη ενέργεια στέλνοντας εξώδικο προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το μισό υπουργικό συμβούλιο αλλά και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες της Υγείας αναζητώντας την ταυτότητα του κορονοϊού. 

Το εξώδικο αυτό, και σε δεύτερο χρόνο η αίτηση προς τα αστυνομικά τμήματα των υποστηρικτών αυτών των θεωριών ως ενισχυτική πράξη, έχουν ως στόχο, όπως υποστηρίζεται, να διαπιστωθεί σε ποια στοιχεία ταυτοποίησης του ιού στηρίχτηκε η λήψη των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της νόσου αλλά και ποιο ήταν το ιολογικό προφίλ της, στο οποίο βασίστηκαν οι φαρμακευτικές εταιρείας ώστε να προχωρήσουν στην ανάπτυξη και κυκλοφορία των εμβολίων. «Εχει ταυτότητα, ναι ή όχι, ο κορονοϊός;». Αυτό είναι το βασικό ερώτημα, που θέτουν οι αιτούντες και στην περίπτωση, που αυτό έχει πιστοποιηθεί με μη αμφισβητήσιμες διαδικασίες, τότε καλούν την ΕΛ.ΑΣ να πράξει τα δέοντα εκδίδοντας την ταυτότητα του!   

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα προς κατάθεση έγγραφα, «οι ανωτέρω αρμόδιοι λειτουργοί, δια της σιωπής τους, σύσσωμοι αλλά και ο κάθε ένας ξεχωριστά, άνευ δικαιολογίας, αρνήθηκαν να μου χορηγηθούν τα πιστοποιητικά έγγραφα-βεβαιώσεις, δια των οποίων θα έπρεπε να επικυρώνεται ή ΟΧΙ η ταυτοποίηση του αναφερόμενου ως ιού, με κωδικό αναφορά Sars-Cov-2, ο οποίος κατά τα λεγόμενα των ιδίων, προκάλεσε την αναφερόμενη ‘Πανδημία’ με τον κωδικό αναγνωσιμότητας Covid-19, τα οποία έγγραφα θα έπρεπε να υπήρχαν ήδη δημοσιοποιημένα και κοινοποιημένα σε κάθε υπηρεσία! Επειδή η απάντηση σε ένα τόσο σημαντικό και επείγον θέμα είναι υποχρέωση και όχι κατά βούληση δικαίωμα των δημοσίων λειτουργών, η άρνηση χορήγησης τέτοιων εγγράφων δια της σιωπής είναι υποχρεωτικό να εκληφθεί, είτε ως άρνηση ύπαρξης, είτε ως αποδοχής ανυπαρξίας των συγκεκριμένων πιστοποιητικών». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA