Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη, σπαραγμός και θρήνος, είναι οι μόνες λέξεις που μπορούν να αποτυπώσουν τα συναισθήματα των γονιών των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 3 χρόνια στην Πάτρα. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, αναμένεται να ρίξουν φως στο τι προκάλεσε την ανακοπή της 9,5χρονης. Κύμα συμπαράστασης στη μητέρα τους στο Facebook, που ανάρτησε φωτογραφία με τα τρία κοριτσάκια, προσπαθώντας να βρει δύναμη στα χαμόγελα των παιδιών της, που για εκείνη δεν θα σβήσουν ποτέ!

Διαβάστε ακόμη: Κοζάνη: Δύο ιερείς καταδικάστηκαν για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι - Τρία χρόνια με αναστολή

Σε επικοινωνία που είχε το Mega με το στενό περιβάλλον της οικογένειας, επισημάνθηκε ότι η αιτία θανάτου της 9χρονης εξακολουθεί να ερευνάται, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει γονιδιακό θέμα, που να συνδέει τους θανάτους των 3 κοριτσιών. Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, αναμένεται να ρίξουν φως στο τι προκάλεσε την ανακοπή της 9,5χρονης.

«Συνεχίζουμε τις έρευνες να καταλάβουμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά. Οι γιατροί το ερευνούν», δήλωσε συγγενής των τριών παιδιών. Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, καθώς η ιατροδικαστική έρευνα δεν κατάφερε να προσδιορίσει τα αιτία θανάτου. «Δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα», δήλωσε ο παππούς των κοριτσιών.

Η οικογένεια αποχαιρέτησε την Πέμπτη, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα με ροζ μπαλόνια και μονόκερους, που ήταν το αγαπημένο της ζώο σε κλίμα ανείπωτης θλίψης. Απερίγραπτος πόνος που για την μάνα και τον πατέρα που είδαν αρχικά το μεσαίο τους παιδί, την 3,5 ετών Μαλένα να φεύγει το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Το 2020, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη οικογένεια, με την μόλις 6 μηνών Ιρίδα να χάνει τη ζωή της από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβου.

Η σπαραχτική ανάρτηση της μητέρας

Η μητέρα τους, λίγες ώρες μετά την κηδεία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, περιέγραψε σε ανάρτησή της, τα όσα περνούν από το μυαλό της. Η κυρία Ρούλα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σας γέννησα, σας έδωσα ζωή! Όμως σας έχω θυμώσει γιατί αφήσατε τη αγκαλιά μου άδεια! Ήσουν το στήριγμα μου, ο λόγος που γελούσα, ο λόγος που έπαιρνα δύναμη να συνεχίσω! Ήσουν μαχητρια μέχρι τελευταία στιγμή γελούσες, μας κοιταγες χωρίς να μπορείς να μιλήσεις και μας έλεγαν τα μάτια σου ''συνεχίστε εγώ είμαι εδώ, παλεύω!''

Καλό ταξίδι μιτσιμπονάκι μου!

Καλή αντάμωση με τις αδερφούλες σου! Για μένα δε φύγατε και δε θα φύγετε ποτέ!

Σε αγαπάω και τις τρεις Τζωρτζίνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA