Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων καθώς από αργά το βράδυ του Σαββάτου 3 χειμερινοί αναρριχητές αγνοούνται. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, οι τρεις άντρες, ηλικίας από 50 έως 55 ετών, κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στη χειμερινή αναρρίχηση θα πήγαιναν προς την περιοχή της Μαυρολίμνης. Οι τρεις άνδρες όμως δεν επέστρεψαν ποτέ, και έκτοτε σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν τουλάχιστον 15 πυροσβέστες, ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι σχετικά καλές.

«Πολύ έμπειροι ορειβάτες οι αγνοούμενοι στα Καλάβρυτα»

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε σχετικά ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, Αλέξης Αγριος.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλά δεδομένα. Έχουμε τρεις πολύ έμπειρους ορειβάτες που ξεκίνησαν χθες να μεταβούν εκτός του κέντρου για παγο-αναρρίχηση. Ο ένας είναι και εκπαιδευτής και από τα πιο γνωστά ονόματα στη χώρα. Είχαμε νυχτερινή λειτουργία στο κέντρο, διαπιστώσαμε όταν κλείναμε ότι υπήρχε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και ότι ήταν αυτών των τριών ατόμων που δεν είχαν γυρίσει ακόμα. Επικοινωνήσαμε με τους δικούς τους και δεν είχαν δώσει σημάδι ζωής. Εκτοτε είμαστε σε επιφυλακή και σε συντονισμό με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία», είπε ο κ. Άγριος. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA