Μενού
  • Α-
  • Α+

Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών μία ακόμη αίτηση αναστολής του Αναστάσιου Πανταζή. Ο καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 12 ετών που ως μέλος της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στις επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών και κατά των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ, επικαλέστηκε, όπως και τις προηγούμενες φορές, λόγους υγείας τόσο του ίδιου, όσο και των δύο του ανήλικων παιδιών του καθώς κι της συζύγου του.

Η πλευρά του υποστήριξε επίσης ότι σε λίγους μήνες συμπληρώνει το απαιτούμενο διάστημα για να αιτηθεί υφ’ όρων απόλυσης και μάλιστα πριν καν ξεκινήσει το εφετείο. «Υπάρχει ζήτημα μη δίκαιης δίκης και εύλογης διάρκειας δίκης, ενώ θεμελιώνεται και δικαίωμα προς το ευρωπαϊκό δικαστήριο» υποστήριξε ο συνήγορος Δ. Γκαβέλας.

Το δικαστήριο έκρινε ότι «υπάρχει στάδιο αντιμετώπισης της ασθένειας του με αγωγή, ενώ τα ζητήματα της οικογένειάς του ανήκουν «στις συνήθεις περιπτώσεις που αφορούν την πλειοψηφία των πολιτών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA