Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν έφοδο στο κτήριο που στεγάζεται το Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, στην οδό Κρέμου. Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στο κτήριο, επιτέθηκαν φραστικά στους υπαλλήλους κι αποχώρησαν, ενώ φέρεται να πέταξαν τρικάκια στον χώρο.

Στην ιστοσελίδα τους, οι αναρχικοί της συλλογικότητας αναφέρουν ότι πραγματοποίησαν την επίθεση, καθώς αυτή ήταν η δομή για την οποία μίλησε η Δόμνα Μιχαηλίδου και για την οποία υπήρχαν καταγγελίες για παιδική κακοποίηση, παραμέληση ανηλίκων και προσθέτει ότι «ερευνάται πλέον και για εμπορία βρεφών».

Περιμέναμε πάνω από ένα μήνα για το αυτονόητο, δηλαδή να φροντίσει η Δ. Μιχαηλίδου για την απαραίτητη μετεγκατάσταση των συγκεκριμένων κακοποιημένων παιδιών σε ασφαλή δομή όπου θα τους παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη και να απομακρυνθούν όλοι οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι από τη δομή, ως τουλάχιστον ακατάλληλοι για να εργάζονται ή να διοικούν ένα τέτοιου είδους ίδρυμα. Με αγανάκτηση όμως μάθαμε ότι τα εν λόγω παιδιά επέστρεψαν στο ίδιο ίδρυμα όπου κακοποιήθηκαν καθώς και ότι η Διοίκηση παραμένει στη θέση της. Δυστυχώς η Δ. Μιχαηλίδου μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι ικανή για μεγάλες κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά όταν φεύγουν οι κάμερες, στεγνώνουν τα συγκινητικά δάκρυα και το ενδιαφέρον για τα παιδιά. Οφείλουμε να απαιτήσουμε το τέλος αυτής της φρίκης και να πούμε πλέον τα πράγματα με το όνομά τους. Οφείλουμε να καταγγείλουμε τη διοίκηση και λειτουργία του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA