Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τον είχα πάντα ψηλά. Ήταν πραγματικά χρυσός άνθρωπος. Είχε χρυσή καρδιά. Εφυγε με πόνο, δεν έφυγε με ωραίο τρόπο. Πόνεσε πολύ» δηλώνει η Ιζαμπέλα, παιδική φίλη του Αλκη Καμπανού. Η νεαρή που γνώριζε τον 19χρονο από την Α’ Δημοτικού τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο ευγενικό που είχε συμπόνια για τους γύρω του. 

«Όταν είδα το βίντεο ξέσπασα σε κλάματα. Έπαθα κρίση πανικού, για τουλάχιστον 15 λεπτά ήμουν χάλια» είπε η Ιζαμπέλα στον ALPHA για το στιγμιότυπο με την δολοφονική επίθεση στον Αλκη Καμπανό. «Τον είχα πάρα πολύ ψηλά. Ηταν φίλος μου. Ήταν πάντα κοντά μου. Δεν έκρινε κανέναν. Ήταν ευγενικός, ήταν χαμογελαστός, δεν κρατούσε κακία. Ήταν χαρούμενος για τις νίκες  των άλλων, είχε συμπόνια», ανέφερε. «Ο Αλκης δεν ήταν οπαδός. Ναι του άρεσε η μπάλα, του άρεσε το μπάσκετ αλλά δεν ήταν οπαδός» τόνισε η νεαρή.

Ο Αλκης είχε πει στην Ιζαμπέλα πως σχεδίαζε να ταξιδέψει στο Μιλάνο όπου βρίσκεται η νεαρή για σπουδές. «Ηθελα να του πω τα νέα μου, να μου πει τα νέα του. Μιλούσαμε αλλά δεν ξέραμε πάρα πολλά για το πως εξελισσόταν η ζωή του άλλου» είπε η νεαρή. Για τους δράστες της δολοφονίας η Ιζαμπέλα σχολιάζει: «δεν πίστευα ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν τόσο μικροί σε ηλικία. Δεν το περίμενα. Σκέφτηκα γιατί, πως μεγάλωσαν αυτοί οι άνθρωποι;». «Την απώλεια δεν τη συνηθίζεις, δεν τη δέχεσαι. Θέλουμε δεν θέλουμε προχωράμε μπροστά αλλά δεν είμαι έτοιμη να προχωρήσω. Ξέρω ότι το κάρμα γυρνάει και θα αποδοθεί δικαιοσύνη» κατέληξε η φίλη του Αλκη Καμπανού. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA