Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ' εξακολούθηση την ανήλικη αδερφή της συζύγου του στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 13χρονη εκμυστηρεύτηκε στην δασκάλα της τα όσα βίωνε στα χέρια του γαμπρού της, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες.

Η δασκάλα πήγε με την νεαρή μαθήτρια στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης, που απεφάνθη ότι ο 45χρονος έπρεπε να προφυλακιστεί για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κουνιάδας του.

Το 13χρονο σήμερα κορίτσι, το οποίο κατήγγειλε τη συστηματική σεξουαλική κακοποίησή του από τον 45χρονο άνδρα της ετεροθαλούς αδελφής της από τα 7 του έως και τα 11 χρόνια του μίλησε στη δασκάλα του με αποτέλεσμα να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος του καταγγελλόμενου. Ο 45χρονος οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον των Αρχών Ηρακλείου και με τη σύμφωνα γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του επέμεινε στους ισχυρισμούς του αρνούμενος την κατηγορία που του αποδίδεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA