Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εξελίξεις για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού είναι ραγδαίες και συνεχώς προστίθενται νέα στοιχεία για την υπόθεση. Ομως, την ίδια στιγμή κάποιοι θρασύδειλοι έκαναν ένα γκράφιτι πάνω στο «Αλκη ζεις» με αποτέλεσμα να αντιδράσει η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία Αλκη Καμπανού: Επέλεξε να σκοτώσει για να εκδικηθεί επίθεση αντίπαλων οπαδών

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πήρε θέση, μέσω ανάρτησής του στο Facebook για το γκράφιτι. «Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ. Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα τις ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες. Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι “άνθρωπος”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Κυριάκος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA