Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρήκαν το νεκρό βρέφος στα κοιμητήρια Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η σύλληψη της μητέρας του καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί την έχουν ταυτοποιήσει. 

«Όταν με φώναξε ο εργάτης καθαριότητας για το μωρό που είχε βρει, έτρεξα να το δω, ήταν ένα μωρό γυμνό και παγωμένο πάνω στο χόρτο. Ταράχτηκα όταν το είδα, βέβαια τόσο μικρό και αμέσως φώναξα την υπηρεσία» δήλωσε ο Λεωνίδας Μπουμπουγιατζής, υπεύθυνος εργάτης τάφων – εκταφών στα κοιμητήρια. 

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη της μητέρας καθώς οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία της. Οι αστυνομικές αρχές αξιοποίησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των κοιμητηρίων και κατέληξαν στον εντοπισμό της ταυτότητάς της.

Υπενθυμίζεται ότι το νεκρό βρέφος βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν άγνωστοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι υπάρχει ένα νεκρό νεογέννητο στο νεκροταφείο. Το βρέφος βρισκόταν στον χώρο όπου θάβονται περιστατικά COVID ενώ είχε και τον ομφάλιο λώρο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA