Μενού
  • Α-
  • Α+

Κορονοϊός Vs ανθρωπότητα, σημειώσατε ένα... Ο Γιώργος Παυλάκης εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού παγκοσμίως, κάνοντας μάλιστα λόγο για παράδοση άνευ όρων, η οποία σηματοδοτείται από την άρση των μέτρων που αποφασίζουν οι χώρες η μία μετά την άλλη. «Η φάση του πολέμου εναντίον του κορονοϊού τελείωσε και χάσαμε», υπογράμμισε εξηγώντας ότι η χαλάρωση ισοδυναμεί με «παράδοση άνευ όρων». Ο ίδιος αναφέρθηκε δε και σε συναδέλφους του, γιατρούς, τονίζοντας ότι «αυτομολούν και θέλουν συνθηκολόγηση με τον ιό».

Όπως είπε ο κ. Παυλάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ιός επεκτείνεται παγκόσμια γιατί του το επιτρέπουμε, ενώ το παγκόσμιο κύμα μολύνσεων και θανάτων αυξάνεται συνεχώς. «Βασιζόμαστε στον στρατηγό- καλοκαίρι που ρίχνει την πανδημία», επισήμανε.

Ειδικά δε για την Ελλάδα, ανέφερε ότι θα γίνεται όλο και πιο ευάλωτη, καθώς υπάρχουν 300.000 ανεμβολίαστοι, αλλά κι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που δεν έχει κάνει την τρίτη δόση. «Η ανοσία κατεβαίνει και δυστυχώς αυτοί που ήταν προστατευμένοι πριν ένα χρόνο να κάνουν το εμβόλιο, δεν είναι πια. Αυτό θα κάνει την Ελλάδα ολοένα και πιο ευάλωτη», τόνισε.

Ο ερευνητής των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι ο κορονοϊός δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους ιούς, καθώς κάνει κάτι φοβερό. «Κάνει ένα επιδημικό κύμα τόσο κοντά, που το ένα πάει πάνω στο άλλο. Είχαμε τη Δέλτα και ήρθε από πάνω η Όμικρον. Αν συνεχίσει να τα κάνει, θα έχουμε στα χέρια μας μια φοβερά κακή γρίπη για πάντα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA