Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση με τριετή αναστολή και 10.000 ευρώ για την πρώτη υπόθεση. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μία ημέρα μετά το δικαστήριο, έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, χωρίς όμως να κάνει καμία δήλωση. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκε το πρωί της Πέμπτης από το σπίτι του, μαζί με τον σκύλο του, αδιαφόρησε για την κάμερα και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και έφυγε. 

Διαβάστε ακόμη: Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο της Γεωργίας Μπίκα έξω από το ξενοδοχείο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα πρέπει: 

  • Να εμφανίζεται το πρώτο 15νθήμερο κάθε μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα 
  • Δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα
  • Πρέπει να επιτηρείται από κοινωνικό λειτουργό 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παρέστη στο δικαστήριο, σε αντίθεση με την 30χρονη καταγγέλλουσα που βρέθηκε εκεί. Η 30χρονη, η πλευρά της οποίας ζήτησε να μην φανούν τα στοιχεία της, στην κατάθεσή της ανέφερε τα εξής: «Ουδέποτε ο κατηγορούμενος δεν με αποκατέστησε με κανέναν τρόπο, ούτε έδειξε εμπράκτως την μετάνοιά του για όσα έκανε ενώ είχε ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό ότι υπήρχε νομική διαδικασία σε βάρος του. Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε έμπρακτα να επανορθώσει. Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματα και την εμπιστοσύνη που του είχα». 

Πάντως, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να επιβληθεί στον Στάθη Παναγιωτόπουλο 5ετής ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή και 10.000 ευρώ πρόστιμο, η δικηγόρος της 30χρονης, Αντιγόνη Πρίλη, μετέφερε πως δεν ελήφθη ομόφωνα η απόφαση αυτή και καθώς ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε η καταγγέλλουσα με την απόφαση του δικαστηρίου, η κυρία Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ορθά το αναφέρετε είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα, είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».

Οσον αφορά την επιλογή του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μην παραστεί στο δικαστήριο η δικηγόρος της καταγγέλλουσας ανέφερε: «Ειλικρινά πίστευα ότι θα εμφανιστεί αν μη τι άλλο κατά μέτωπο και να πάρει μία θέση σε αυτό και να μην αφήνει την κοινή γνώμη και το δικαστήριο να εικάζει τα κίνητρά του και με απογοήτευσε ως άνθρωπος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA