ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/02/2022 20:30

Folli Follie: Εκτός φυλακής ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Εκτός φυλακής αναμένεται να βρεθούν οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Folli Follie, καθώς δεν θα έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία έως τις 8 Μαρτίου όταν και συμπληρώνεται το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Folli Follie: Εκτός φυλακής ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Εκτός φυλακής θα βρεθούν πριν ολοκληρωθεί η δίκη, οι δύο εκ των βασικών κατηγορουμένων για τους παραποιημένους ισολογισμούς της Folli Follie, Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Την μη έκδοση απόφασης έως τις 8 Μαρτίου, όταν και συμπληρώνεται το 18μηνο της προσωρινής τους κράτησης, φαίνεται να παραδέχονται και οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση, καθώς οι επόμενες δικάσιμοι που έδωσε το δικαστήριο για τη συνέχιση της δίκης των δέκα συνολικά κατηγορουμένων φτάνουν έως και την 31η Μαρτίου.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση οι δικαστές απέρριψαν όλες τις νέες ενστάσεις που υπέβαλε η υπεράσπιση, και έτσι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων. Πρώτοι έχουν κληθεί να εξεταστούν οι 10 από τους 25 επενδυτές και μικρομετόχους που παραμένουν στην πολιτική αγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
FOLLI FOLLIE ΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ