Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχουν περάσει 44 ημέρες από τότε που ο 40χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης έπεσε θύμα απαγωγής, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως γίνονται διαπραγματεύσεις με αργούς ρυθμούς. Οι απαγωγείς επιμένουν στις απαιτήσεις τους, δηλαδή λύτρα ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχει δυσπραγία στην ανεύρεση του συγκεκριμένου ποσού.

Σύμφωνα με το MEGA, τα στοιχεία δείχνουν πως η ομάδα των απαγωγέων έχουν καλύτερη οργάνωση, έχουν κάνει σχετική προδιεργασία και έχουν τη διάθεση να παρατείνουν την ομηρία του επιχειρηματία. Οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει εμπλοκή Ελλήνων ποινικών. Από την πλευρά της η αστυνομία θεωρεί πως υπάρχουν σημάδια ζωής του 40χρονου επιχειρηματία και ότι είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία εξετάζει δεύτερη απαγωγή 

Παράλληλα, πριν από πέντε ημέρες σημειώθηκε και δεύτερο συμβάν απαγωγής στις Αμυγδαλιές Μεγάρων. Έξι άτομα εισέβαλαν σε σπίτι, άρπαξαν έναν 19χρονο κια τον κράτησαν όμηρο για αρκετές ώρες. Οι απαγωγείς ζήτησαν από τον πατέρα του 19χρονου 100.000 ευρώ, με την αστυνομία να αναστατώνεται. Στη συνέχεια ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος στην Ελευσίνα το επόμενο πρωί και τώρα οι Αρχές έχουν στρέψει την έρευνά τους στον εντοπισμό των απαγωγέων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA