Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε περίπου12.000 ανέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αιτήσεις αποζημίωσης που υποβλήθηκαν στην εταιρεία «Αττική Οδός», για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας «Ελπίς».

Διαβάστε ακόμη: ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καταβάλλονται τα 1.000 ευρώ για την κακοκαιρία Ελπίς - Εξτρά για όσους επιθυμούν εισιτήρια

Η πλατφόρμα έκλεισε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (11/2) και από το Σάββατο αρχίζει η επεξεργασία και ο έλεγχος των στοιχείων που δήλωσαν οι οδηγοί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στόχος είναι σε περίπου σε μια εβδομάδα να αρχίσουν οι πληρωμές των 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο.

Η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα ήταν απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης είχε σταλεί από τους οδηγούς ηλεκτρονικά, ενώ, η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας. Οι πολίτες που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα, δήλωσαν στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και εξήλθαν, καθώς και την ώρα εισόδου και εξόδου από αυτές. Από την εταιρεία ζητήθηκαν επίσης τηλέφωνα, e-mail και τραπεζικοί λογαριασμοί, όπου θα γίνουν οι πιστώσεις των χρημάτων, μετά τις σχετικές ταυτοποιήσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA