Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία κατέληξε η έκρηξη σε φρεάτιο μεθανίου στη Θήβα την περασμένη Παρασκευή, καθώς ο 25χρονος χειριστής κομπρεσέρ άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένος.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Τον σκότωσε ο φίλος του και κάλεσε την αστυνομία

Η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο στο 2ο χλμ Θηβών - Λιβαδειάς λίγο πριν την είσοδο της πόλης. Ο 25χρονος, έκανε εργασίες με κομπρεσέρ κοντά σε φρεάτιο μεθανίου και από τη χρήση του σκαπτικού εργαλείου προκλήθηκε σπινθήρας και σημειώθηκε έκρηξη λόγω του αερίου. Μάλιστα από τη δύναμη της έκρηξης ο άτυχος άνδρας εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά.

 

Διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στο Τζάνειο, με το Σωματείο Χειριστών Βοιωτίας να καταγγέλλει καθυστέρηση εξαιτίας μιας βλάβης του ασθενοφόρου. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο, αλλά τελικά σήμερα (13/2) υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το radiothiva.gr στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον τραυματία, καθώς και 2 οχήματα της πυροσβεστικής με 4 πυροσβέστες και έναν αξιωματικό.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA