Μενού
  • Α-
  • Α+

Σεσημασμένος Ρομά βρέθηκε νεκρός στο Μενίδι με τις καταθέσεις των περιοίκων στις Αρχές να κάνουν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό του, ο οποίος φέρεται να επέφερε τον θάνατο στο θύμα. Οπως ανέφεραν οι γείτονες στην οδό Αχαρνέων Ιππέων, που ειδοποίησαν αρχικά το ΕΚΑΒ κι αμέσως μετά την Αμεση Δράση, ο 44χρονος δέχτηκε χτυπήματα από τρία έως πέντε άτομα, ενώ υπάρχει και μαρτυρία ατόμου, ότι είδε τον 44χρονο μετά την επίθεση να προσπαθεί να διαφύγει από τους δράστες, περπατώντας λίγα μέτρα και να σωριάζεται στο έδαφος, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός.

Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα (13/2) και σήμερα θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή, και οι Αρχές δεν αποκλείουν ο ξυλοδαρμός να ήταν η αιτία του θανάτου του.

Το θύμα είχε στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές και οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις ποινικές υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί, για να διαπιστώσουν ακριβώς τι έχει συμβεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA