Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα από τη φυλακή και την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται, ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται πως εξέδιδε 19χρονη στην Ηλιούπολη, απαντά στις κατηγορίες εναντίον του λέγοντας πως υπάρχουν βίντεο αλλά και μάρτυρες που υποστηρίζουν πως δεν ισχύουν όσα έχει καταθέσει η κοπέλα, ενώ απαντά και για το μπλουζάκι εταιρίας ταινιών ενηλίκων που φορούσε όταν πήγε στην ανακρίτρια.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης: «Ετσι με εξέδιδε ο αστυνομικός»

«Είχα έντονα συμπτώματα κατάθλιψης. Είμαι 7 μήνες φυλακισμένος και μου λείπει και η κόρη μου και η ελευθερία μου γενικά» λέει μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». Και συνεχίζει: «Εχουν καταθέσει επτά μάρτυρες. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν θα καταθέσουν σε αυτή τη φάση, που λένε όμως πως μας έχουν δει μαζί έξω. Δεν την είδαν ποτέ χτυπημένη ή κακοποιημένη. Υπάρχουν και βίντεο που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Το ένα είναι τραβηγμένο στις 3/7/21 και δείχνει ξεκάθαρα πως η 19χρονη εισέρχεται με κλειδιά στο σπίτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ομηρία. Ανοίγει την πόρτα, βρίσκει τον φαγητό και μουσική να παίζει, με βλέπει να τραβάω το βίντεο και μου λέει  "αγάπη μου, σ' αγαπώ πολύ". Δεν δείχνει να υπάρχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της από εμένα ή βιασμός».

Ερωτώμενος αν θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί της ή αν της στέλνει κάποιο μήνυμα λέει πως: «Θα ήθελα να επικοινωνήσω, αλλά δεν είμαι σε θέση να το κάνω. Εχω πληροφορηθεί πως είχε έρθει σε επικοινωνία με τη δικηγόρο ώστε να αλλάξει την κατάθεσή της, τα λόγια αυτά δεν είναι δικά της. Δεν έχουν συμβεί ποτέ αυτά και δεν μπορεί η ίδια να τα έχει υποστηρίξει. Κάποιος της τα είπε. Γνωρίζει πως να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Δεν έχουν γίνει έτσι τα πράγματα. Υπήρξε ένας καυγάς. Ναι, τη χαστούκισα και είναι λάθος μου». 

Παράλληλα απαντά και για το μπλουζάκι που φορούσε, που διαφημίζει εταιρεία ερωτικών ταινιών και που όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν συνεργαζόταν μαζί της η 19χρονη. «Το μπλουζάκι η ίδια μου το έκανε δώρο. Την Παρασκευή 9 του μήνα που πήγε στην εταιρία και πληρώθηκε, πήρε το μπλουζάκι και μου το έκανε δώρο. Την άλλη ημέρα που τσακωθήκαμε ήταν το πρώτο πράγμα που βρήκα μπροστά μου και το φόρεσα. Δεν υποψιαζόμουν κάτι. Αν είχα κάνει κάτι θα ήμουν υποψιασμένος. Δεν περίμενα ποτέ πως θα βρεθώ στην ανακρίτρια. Το περίεργο είναι η συγκεκριμένη δεν το είχε αναφέρει καν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA