Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα βίωνε η 11χρονη μαθήτρια στο Λασίθι της Κρήτης που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον θείο, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά της. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως προκαλούν σοκ καθώς πέρα από τον βιασμό το μικρό κορίτσι ουσιαστικά βασανιζόταν από τον συγγενή της. Με όση δύναμη είχε κατάφερε να εξιστορήσει όλα όσα ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, στις δασκάλες της και εκείνες με τη σειρά τους κατήγγειλαν τα γεγονότα στην Ασφάλεια .

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Σοκάρει καταγγελία 11χρονης για ασέλγεια από 58χρονο θείο της

Όπως σημειώνει το neakriti.gr οι δασκάλες βλέποντας το παιδί νηστικό, παραμελημένο και με σημάδια από ξυλοδαρμό στο πρόσωπο και το σώμα του, οι δύο εκπαιδευτικοί στο δημοτικό σχολείο όπου πηγαίνει το κοριτσάκι μόνο του με τα πόδια κάθε πρωί, την προσέγγισαν και τους εξομολογήθηκε ότι ο 58χρονος ασελγούσε πάνω της τους τελευταίους μήνες. Πράξεις, τις οποίες μάλιστα το μικρό κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αποτύπωνε και στις ζωγραφιές της!

Ορφανό από πατέρα, με μητέρα τοξικομανή και μία υπερήλικη γιαγιά να αδυνατεί να τη φροντίσει, η επιμέλεια της άτυχης Ελένης ανατέθηκε στο θείο της και την πολύτεκνη οικογένεια του. Από τη στιγμή που 58χρονος χώρισε με τη σύζυγο του, έμεινε μόνος στο σπίτι με το άτυχο κοριτσάκι, πάνω στο οποίο ξεσπούσε τα νευρά, άλλα και τις αρρωστημένες ορέξεις του. Πράξεις τις οποίες μάλιστα το κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αποτύπωνε και στις ζωγραφιές της. Η 11χρονη αντιστεκόταν σθεναρά για να ξεφύγει και ακολουθούσε ο ξυλοδαρμός…

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, με άγνωστη αφορμή, ο 58χρονος έδειρε για μια ακόμη φορά το άτυχο κοριτσάκι το οποίο εμφανίστηκε χθες το πρωί στο σχολείο με μώλωπες. Μια δασκάλα και η γυμνάστρια του σχολείου προσέγγισαν το κοριτσάκι με προσοχή και ευαισθησία. Η μικρούλα τους έδειξε τους μώλωπες και παλαιότερες εκδορές τις οποίες φωτογράφησαν οι δυο εκπαιδευτικοί.

Με τις φωτογραφίες στα χέρια, κατέφυγαν στην Ασφάλεια καταγγέλλοντας όσα τους είπε το κοριτσάκι, το οποίο εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου. Η αντίδραση αστυνομικών και εισαγγελέα ήταν ακαριαία. Ο 58χρονος συνελήφθη, με αφορμή ένα όπλο φωτοβολίδων που βρέθηκε στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί βρήκαν και μια ακόμη από τις ζωγραφιές του κοριτσιού που αποτυπώνουν τον εφιάλτη που βίωνε καθημερινά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA