Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστολή στους απαγωγείς του γιου της, Γιώργου Κυπαρίσση, έστειλε η μητέρα του. Στην επιστολή της η Ολγα Κυπαρίσση, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι Μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο για τη στήριξη και τη διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα.

Όλγα Κυπαρίσση».

Το χρονικό της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση

Η απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση είχε γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου 2021. Ο Γιώργος Κυπαρίσσης είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου. Η εξαφάνιση του επιχειρηματία δηλώθηκε από έναν φίλο του στην Αστυνομία, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο επιχειρηματίας απήχθη. 

Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου 2021, όταν ο Γιώργος Κυπαρίσσης επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι και συγκεκριμένα στο Ντράφι, απ' όπου φαίνεται πως τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν. Λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν με παρέα σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Ιλιον κι έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Εκτοτε αγνοείται και οι συγγενείς του που προσέφυγαν στις Αρχές ενημέρωσαν ότι ο επιχειρηματίας επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στο Ντράφι, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ. Εχει εξαφανιστεί τόσο ο ίδιος όσο και το αυτοκίνητό του. Οι οικείοι του εκφράζουν ανησυχία, αφού οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια. Σημειώνεται ότι το 2020 ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA