Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξιτήριο από το ΚΑΤ πήρε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος έχει ήδη φτάσει στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου θα παραμείνει στο εξής. Μέχρι το πρωί της Πέμπτης (17/02), ο κρατούμενος παρουσιαστής νοσηλευόταν στο δωμάτιο 322 της 3ης Ορθοπεδικής Κλινικής του ΚΑΤ.

Ο παρουσιαστής, που συνελήφθη πρόσφατα για ακόμα μια φορά, ανάρρωσε και πήρε εξιτήριο και άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες για να μεταβεί στις φυλακές του Ναυπλίου όπου και θα κρατείται στο εξής. Το Τμήμα Μεταγωγών ανέλαβε τη μεταφορά του, η οποία φέρεται να έχει ολοκληρωθεί από τις μεσημεριανές ώρες.

Διαβάστε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο, όταν άκουσε για φυλακές Ναυπλίου - Ηθελε Κορυδαλλό

Ο παρουσιαστής συνελήφθη και οδηγήθηκε αρχικά στον Κορυδαλλό επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2021. Ωστόσο, το φυλακιστήριο που βγήκε ανέφερε πως θα πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου. Εκείνος για δικούς του λόγους... προτιμούσε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό και αξίζει να αναφερθεί πως λίγο αργότερα είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε εσπευσμένα με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA