Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα... σπάνιο περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά, όταν δύο φίλες περπατούσαν αμέριμνες και έκαναν τη βόλτα τους, αλλά ένας ληστής προσπάθησε να τους χαλάσει τη διάθεση. Συγκεκριμένα, ένα σχετικά νεαρής ηλικίας άτομο, επιτέθηκε στη μία από τις δύο κοπέλες προσπαθώντας να της κλέψει την τσάντα. Το θύμα αρχικά αντιστάθηκε και καθυστέρησε τον ληστή μέχρι να έρθει η αντίδραση της φίλης της που για καλή του τύχη, γνώριζε από πολεμικές τέχνες

Η κοπέλα που συνόδευε το θύμα, πάλεψε με τον φαινομενικά πιο δυνατό άνδρα και μετά από μάχη, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφήσει αναίσθητο, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η συμπλοκή έγινε άγρια. Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία που έσπευσε να συλλάβει τον δράστη, έχοντας σχετικά... εύκολο έργο.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Η 11χρονη ζει εφιάλτη από τη γέννησή της - Ηταν 12 ημερών και η μητέρα της έπεσε σε κώμα από ναρκωτικά

Πάντως, η κοπέλα που γνώριζε τη μέθοδο αυτοάμυνας φέρει κάποιους μικροτραυματισμούς στο πρόσωπο, κάτι που φαίνεται και από φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμός της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA