Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (17/02) βρέθηκε σε αποσύνθεση μέσα στο σπίτι του στο χωριό Βούναργο της Ηλείας. Σύμφωνα με το Patrisnews.com, το πτώμα του άνδρα βρέθηκε από τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, δύο από τους γιους του εκλιπόντος μετέβησαν στην οικία του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά που είχε η οικογένεια. Όταν έφθασαν έξω από το σπίτι του και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όσο και αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει. Τότε με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τη νεκροψία - νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ο θάνατός του χρονικά τοποθετείται από τουλάχιστον οκτώ μήνες έως και δύο χρόνια. Επίσης, η αιτία του θανάτου είναι απροσδιόριστη, αποκλειόμενων και των κακώσεων. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια. Τόσο από την μαρτυρία του αδερφού την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός, όσο και από τις μαρτυρίες κατοίκων του Βουνάργου, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι κανείς δεν είχε επικοινωνία μαζί του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και πως ο συνταξιούχος αστυνομικός ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.

«Ηταν μοναχικός, δεν μιλούσε με τους συγγενείς του»

«Είχα να τον δω τέσσερα - πέντε χρόνια. Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει κανέναν. Οι φήμες λένε ότι δεν μιλούσε με τους συγγενείς του, αλλά αυτά είναι θέματα της οικογένειας και δεν τα ξέρουμε οι υπόλοιποι. Αλλά αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μάλλον έτσι θα είναι. Είχαν ανοίξει ξανά το σπίτι του πριν από χρόνια γιατί πάλι τον έψαχναν και έλλειπε», ανέφερε ένας από τους γείτονες.

«Τον γνώριζα γιατί είμαστε συνομήλικοι. Είναι αλήθεια ότι δεν είχε συναναστροφές με κανέναν. Όποιον και να ρωτούσα εδώ στο χωριό κανείς δεν ήξερε που είναι και τώρα μάθαμε ότι βρέθηκε πεθαμένος μέσα στο σπίτι του. Είχε ένα μικρό ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια, πήγε στο νοσοκομείο αλλά από τότε κανείς δεν τον έχει δει», είπε κάτοικος της περιοχής.

«Δεν κυκλοφορούσε καθόλου στο χωριό. Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε επαφές με κανέναν. Μου έκανε εντύπωση πως τόσα χρόνια δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Μόνο η οικογένεια του ξέρει», ανέφερε μια ακόμη μαρτυρία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA