Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία άτομα, ένας πατέρας με τους δύο γιούς του έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του 73χρονου στο αγρόκτημά του στο Τζάνε Πεταλιδίου στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Καλαμάτας, αιτία της δολοφονίας ήταν οι κτηματικές διαφορές ανάμεσά τους, πιθανόν για αγροτικές εργασίες. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι του Σαββάτου στο αγρόκτημά του, ενώ το έγκλημα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε διαπραχτεί μία ημέρα νωρίτερα.

Η ΕΛ.ΑΣ. δείχνει να βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 73χρονου, καθώς οι αρχικές προσαγωγές, μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ίσως και μέσα στην ημέρα να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις. Ο 73χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη και βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου νεκρός μέσα σε χωράφι από συγγενικό του πρόσωπο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, πιθανότητα μετά από μάχη με τον ή τους δράστες.

Διαβάστε ακόμη: Μεσσηνία: Νεκρός σε χωράφι βρέθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας - Φέρει τραύμα στο κεφάλι

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα eleftheriaonline, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Καλαμάτας, πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται οικονομικές διαφορές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA