ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/02/2022 13:12

Κλήρωση Τζόκερ 20 Φεβρουαρίου 2022: Μοιράζει τουλάχιστον 8.500.000 ευρώ - Τι ώρα κληρώνει

Μετά από 17 συνεχόμενα Τζακ Ποτ η κλήρωση του Τζόκερ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου θα μοιράσει στους νικητές τουλάχιστον 8,5 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 21:30 μπορούν να συμπληρωθούν σήμερα δελτία

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Κλήρωση Τζόκερ 20 Φεβρουαρίου 2022: Μοιράζει τουλάχιστον 8.500.000 ευρώ - Τι ώρα κληρώνει
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Τις 17 έχουν φτάσει οι διαδοχικές κληρώσεις Τζόκερ που δεν έχουν αναδείξει μεγάλο νικητή και έτσι η απόψε, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, ανα βρεθουν τυχερά δελτία θα μοιραστούν τουλάχιστον 8,5 εκατ. ευρώ! Η τελευταία φορά που βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ ήταν των Φώτων, 6 Ιανουαρίου και έκτοτε κανένα δελτίο δεν είχε και πέντε τυχερούς αριθμούς καθώς τον Τζόκερ. Και η αποψινή κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 με τους συμμετέχοντας να μπορούν να συμπληρώνουν τα δελτία τους ως και τις 21:30. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, βρέθηκαν πέντε νικητές στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) που πήραν από 25.850 ευρώ ο καθένας.

Ποιοι κερδίζουν στο Τζόκερ

Οκτώ είναι οι κατηγορίες που κερδίζουν στο Τζόκερ, με το ποσό να είναι προκαθορισμένο για τις έξι από αυτές. Αντίθετα τα κέρδη στις κατηγορίες «5+1» και «5» εξαρτώνται από τις στήλες που συγκεντρώθηκαν. Όταν δεν υπάρχουν νικητές σε οποιαδήποτε από τις δύο πρώτες κατηγορίες επιτυχιών, τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κατηγορία αυτή μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση και προστίθεται στο ποσό που μοιράζει η ίδια κατηγορία (τζακ ποτ).

Το κόστος της απλής στήλης είναι 0,50 ευρώ. Οι κληρώσεις του πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22.00 το βράδυ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό μέσα από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Συμμετοχές μπορεί κάποιος να καταχωρείς καθημερινά online, εκτός από τις μέρες των κληρώσεων (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), κατά τις οποίες η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 21:30 το βράδυ (μετά τις 22:15 μπορείς να ξαναπαίξεις για την επόμενη κλήρωση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΤΖΟΚΕΡ ΟΠΑΠ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΑΚ ΠΟΤ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ