Μενού
  • Α-
  • Α+

Σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα με ανήθικες προτάσεις και χυδαία υπονοούμενα κατήγγειλαν δύο ανήλικες μαθήτριες της Γ' Γυμνασίου την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (17/2) στη Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς. Οπως ανέφερε η ΕΡΤ, την ώρα που τα δύο κορίτσια βρίσκονταν στο δρόμο για το φροντιστήριο, ένας άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών (σύμφωνα με τις περιγραφές), τους «έκοψε» τον δρόμο με το αυτοκίνητο του, άνοιξε το παράθυρο και άρχισε τα σεξουαλικά υπονοούμενα, επαινώντας μάλιστα και το μόριό του. Δεν δίστασε να ζητήσει από την μια μαθήτρια να του στείλει φωτογραφίες της και να του δώσει το τηλέφωνό της.

Ευτυχώς μία μαθήτρια, χάρη στην ψυχραιμία της, έβγαλε αμέσως το κινητό της τηλέφωνο, φωτογράφισε το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας και πήρε τηλέφωνο την μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία Καστοριάς. Το περιστατικό όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο άνδρας ενώ ξεκίνησε να φεύγει όταν είδε ότι τον φωτογράφισαν, ξαφνικά αποφάσισε να γυρίσει πίσω. Μπήκε στο παρκινγκ του εμπορικού κέντρου που είχαν ήδη φτάσει οι μαθήτριες και άρχισε να μαρσάρει το αυτοκίνητό του και να βρίζει τις ανήλικες.

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: «Εδειχνε ότι την πρόσεχε» - Τι λένε συγχωριανοί και εκπαιδευτικοί για την ασέλγεια θείου στην 11χρονη

Τρομαγμένες οι δύο κοπέλες ανέβηκαν στο φροντιστήριο και πήγαν κατευθείαν στο μάθημά τους. Όταν ύστερα από λίγη ώρα, οι καθηγητές τους έμαθαν τι είχε συμβεί, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι είχαν ήδη προσαγάγει τον ύποπτο και διενεργήθηκε η νόμιμη διαδικασία σύλληψης. Μάλιστα, και άλλοι συμμαθητές των δύο κοριτσιών φέρονται να γνωρίζουν για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου άνδρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA