Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα, αυτή την φορά στα Ιωάννινα, όπου μια γυναίκα έπεσε νεκρή χθες από τα χέρια του συζύγου της. Aργά το βράδυ της Κυριακής (20/02), ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Πρόκειται για 79χρονη Αμερικανίδα, ενώ ο συλληφθείς είναι 69 ετών, σύμφωνα με το episruspost.gr.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της αλλοδαπής γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει την πράξη του. Από τα στοιχεία ωστόσο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται στα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA