Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μετά από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης των δύο Βούλγαρων κατηγορούμενων, καθώς ο δικηγόρος τους δικάζει σε άλλο δικαστήριο. Στο αίτημα αναβολής συναινέσε και ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος της συζύγου του επιχειρηματία Βικτώριας Καρύδη η οποία παρέστη στο δικαστήριο. 

Όπως δήλωσε ο κ. Μαρακάκης: «Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή. Ίσως από το κινητό του συλληφθέντα για τη δολοφονία του μάρτυρα αντληθεί υλικό που να βοηθήσει τη δίκη, ίσως βρεθεί ο ηθικός αυτουργός».

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία Μάκρη έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό τα δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της Ειδικής Μονάδας Μεταγωγών. Ο μικρότερος αδελφός 34ετών έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία, καθώς το πρωτοβάθμιο δικαστήριο έκρινε πως ήταν ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018. Ο μεγαλύτερος αδελφός 38 ετών έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA