ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21/02/2022 15:33

Ιόνιο Πέλαγος: Επιασαν τόνο 390 κιλών και μήκους 3 μέτρων

Πρόκειται για έναν τόνο του είδους Κιτρινόπτερος, που ζυγίζει 390 κιλά και έχει μήκος περίπου 3 μέτρα. Το συγκεκριμένο ψάρι αλιεύθηκε στο Ιόνιο Πέλαγος και πρόκειται να πωληθεί στην ευρωπαϊκή αγορά. Η ζήτηση, μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες είναι μεγάλη και στην Ασία, αλλά - λόγω κορονοϊού - είναι δύσκολη

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Ιόνιο Πέλαγος: Επιασαν τόνο 390 κιλών και μήκους 3 μέτρων
Τόνος
Ανάγνωση:

Ενα από τα μεγαλύτερα ψάρια που έχουν αλιευθεί στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια έφτασε στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς στου Ρέντη και συγκεκριμένα στο «Ιχθυοπωλείο ΕΝΑΛΕΙΟΝ». Πρόκειται για έναν τόνο του είδους Κιτρινόπτερος, που ζυγίζει 390 κιλά και έχει μήκος περίπου 3 μέτρα. Το συγκεκριμένο ψάρι αλιεύθηκε στο Ιόνιο Πέλαγος και πρόκειται να πωληθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η ζήτηση, μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες είναι μεγάλη και στην Ασία. Μιλώντας, μάλιστα, στον ΣΚΑΪ, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, τόνισε ότι η ζήτηση για τόνο από την Ασία είναι αρκετά μεγάλη αλλά λόγω του κορονοϊού είναι αρκετά δύσκολη η μεταφορά του, γι' αυτό και το ψάρι θα πωληθεί στην Ευρώπη.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΨΑΡΙΑ ΤΟΝΟΣ ΡΕΝΤΗ ΨΑΡΕΜΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ