Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμη γυναικοκτονία προστίθεται σε αυτές που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μια 79χρονη Αμερικανίδα έπεσε νεκρή έπειτα από καυγά που είχε με τον 69χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γιάννενα. Ο σύζυγός της τη χτύπησε μέχρι θανάτου. Μάλιστα, στην αρχή προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, υποστηρίζοντας στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του έπεσε από τις σκάλες. Αργότερα όμως ομολόγησε τον πραγματικό λόγο που η γυναίκα του άφησε την τελευταία της πνοή, γιατί τον είχαν προδώσει οι μώλωπες που εντοπίστηκαν στο πρόσωπο και το σώμα της

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στα Γιάννενα 

Ολα άρχισαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 69χρονος με την 79χρονη σύζυγό του άρχισαν να διαπληκτίζονται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι καυγάδες και οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο 69χρονος όρμησε στην σύντροφο του και την χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα. Η 79χρονη άφησε την τελευταία της πνοή και τότε ο 69χρονος άνδρας της επικοινώνησε με μια γειτόνισσα, λέγοντας πως η 69χρονη έπεσε και χτύπησε. «Πάρε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ. Πρέπει να έρθει γρήγορα ασθενοφόρο στο σπίτι. Η σύζυγος μου έπεσε και χτύπησε. Πάρε τώρα τηλέφωνο», είπε αρχικά ο 69χρονος.

Διαβάστε ακόμηΒιασμός Γεωργίας Μπίκα: «Υπάρχουν κενά στο DNA» - Νέα στοιχεία στα χέρια της ανακρίτριας

Όταν έφτασαν στο σημείο όμως οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς. «Λάβαμε μια κλήση να μεταβούμε σε μια οικία για μια γυναίκα που είχε κάποιο πρόβλημα φτάνοντας εκεί το ασθενοφόρο, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό του ΕΚΑΒ, είδαν ότι μια γυναίκα δεν ήταν εν ζωή. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής οι οποίοι μεταβήκαν στο σημείο και από εκεί και μετά ανέλαβαν αυτοί την υπόθεση. Εκεί έκρινε το πλήρωμα ότι κάτι περίεργο γινόταν και κάλεσαν την αστυνομία», δήλωσε στο Mega ο Θανάσης Παπαθωμάς, πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.

Όταν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων προσήγαγαν τον 69χρονο στο τμήμα εκείνος ομολόγησε ότι χτύπησε τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA