Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυση κατά του πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία κατέθεσε η Νανά Παλαιτσάκη. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 23 Μαρτίου 2022 με την δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της. Ο πρώην σύντροφός της έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και έχει υποστηρίξει πως η κυρία Παλαιτσάκη τον εκδικήθηκε επειδή ζήτησε να χωρίσουν ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να αποφύγει το Αυτόφωρο αφού και αυτός της έκανε μήνυση. 

«Δεν διευκρινίζουμε αν πρόκειται για λεκτική και σωματική βία γιατί πρόκειται για προσωπικό δεδομένο που μόνο η κυρία Παλαιτσάκη μπορεί να διευκρινίσει. Οικογενειακή βία συνίσταται και σε απειλή και σε άσκηση σωματικής βίας. Έχουν προσκομιστεί στη δικογραφία τα οικεία στοιχεία. Ηταν έγκλημα στα πλαίσια του Αυτοφώρου. Αντίστοιχα και η κυρία Παλαιτσάκη είχε να αντιμετωπίσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση» είπε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη Αντιγόνη Βαφείδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA