Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα αναδεικνύονται σε καθημερινή βάση αναφορικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Η κάθε λεπτομέρεια και η κάθε πληροφορία ίσως αποτελέσει τη λύση του μυστηρίου για τους θανάτους της Ιριδας, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, τις τρεις αδερφές που έφυγαν μέσα σε 32 μήνες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχουν υποπέσει κάποιες αναρτήσεις που δημιουργούν επιπλέον ερωτηματικά. Σύμφωνα με το MEGA, η μητέρα των παιδιών σε αναρτήσεις της έγραφε για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και για θεραπείες που είχε αφήσει στα μισά. Οι απορίες που γεννά η συνέντευξη είναι πολλές.

Αρχικά η μητέρα στην πρόσφατη συνέντευξη είπε ότι η ψυχολόγος ήταν... απασχολημένη και δεν είχε χρόνο για να τη δεχτεί, γι' αυτό και έμεινε πίσω η ψυχολογική της υποστήριξη. Παράλληλα, οι δύο γονείς δήλωσαν πως είναι ανοιχτοί σε κάθε ψυχιατρικό έλεγχο που θα τους ζητηθεί. Εδώ, όμως, έρχεται να προστεθεί μια αντίφαση: Στο νοσοκομείο της Πάτρας, κατά την παρακολούθηση της Τζωρτζίνας, οι γιατροί πρότειναν στους γονείς να κάνουν κάποιες συνεδρίες με τους ψυχιάτρους του νοσοκομείου για μία αξιολόγηση. Εκείνοι αποδέχτηκαν και αφού έκαναν την πρώτη συνεδρία, στη συνέχεια σταμάτησαν λέγοντας στους γιατρούς ότι «δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα» και ότι το θέμα της Τζωρτζίνας είναι άσχετο από τη δική τους ψυχολογική κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο καρκίνος των ωοθηκών και η ενδομητρίωση τα προβλήματα υγείας της 33χρονης μητέρας

Το παιδί έκανε άστατο ύπνο... ή κοιμόταν πολύ και αδιάκοπα;

Από εκεί και πέρα, ίσως η πιο σημαντική διαφοροποίηση, σύμφωνα πάντα με το MEGA, είναι οι ώρες που ξύπνησε η αδικοχαμένη Ιριδα στον ύπνο που έμελλε να είναι ο τελευταίος της ζωής της. Συγκεκριμένα, η κατάθεση της θείας του μωρού αναφέρει τα εξής: «Το μωρό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας μία φορά, περί τις 02.30. Η μαμά του πήγε από πάνω του, της έβαλε την πιπίλα της, την σκέπασε και το μωρό ξανακοιμήθηκε». Στη συνέντευξή της στο Star, η μητέρα τόνισε πως το αγγελούδι ξύπνησε και στις 07:30 το πρωί κάτι που στην κατάθεσή της, δεν είχε αναφέρει.

«Περί τις 11.30 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα… Ώρα 11.37 κάλεσα το ΕΚΑΒ και 5 λεπτά αργότερα έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο, ώρα 11:42 το οποίο παρέλαβε το μωρό για μεταφορά στο νοσοκομείο», αναφέρει η θεία των κοριτσιών. Ωστόσο, σύμφωνα με κάποιες αναρτήσεις της μητέρας στο διαδίκτυο, εκείνη ανέγραφε ότι το μωρό κάνει άστατο ύπνο και ξυπνάει συχνά, με αποτέλεσμα η ίδια να ζητάει γνώμες και συμβουλές. Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα πώς άφησαν ένα μωρό που έκανε λίγους μήνες πριν άστατο ύπνο να κοιμάται μέχρι το μεσημέρι χωρίς να το ελέγξει κανείς.  

«Ηταν σε διάσταση» ή μήπως όχι; 

Μία επιπλέον διαφορά, σύμφωνα πάντα με το MEGA, έχει να κάνει με το ίδιο το ζευγάρι που όπως είχε καταθέσει εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε διάσταση. «Βρισκόμουν στην προαναφερόμενη οικία της αδερφής μου, προκειμένου να την βοηθήσω με τα ανήλικα τέκνα της και ιδιαίτερα με το μωρό της, καθόσον με τον σύζυγό της είναι σε διάσταση», δήλωσε η αδερφή της 33χρονης μητέρας. Οι ίδιοι οι γονείς στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή τους δεν αναφέρθηκαν σε αυτό το σημείο, γεγονός που επίσης προκαλεί ερωτηματικά στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA