Μενού
  • Α-
  • Α+

Και τρίτος νεκρός στο πλοίο  Euroferry Olympia βρέθηκε σήμερα, καθώς νωρίτερα είχαν εντοπιστεί άλλοι δύο στο 3ο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου που ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αστακού. Πρόκειται για τον 8ο κατά σειρά νεκρό που εντοπίζεται στο πλοίο Euroferry Olympia που είχε πάρει φωτιά στα ανοιχτά της Κέρκυρας το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Οι έρευνες στο πλοίο Euroferry Olympia συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν και άλλοι αγνοούμενοι. Χθες είχαν εντοπιστεί νεκροί άλλοι τέσσερις επιβάτες του πλοίου.

Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο οποίο είχε εκδηλωθεί στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου, ανήλθε στους 8, ενώ 3 άτομα ακόμα φέρονται να αγνοούνται. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.

Διαβάστε ακόμη: Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στο πλοίο

Οι έρευνες από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζονται ενώ από το πρωί γίνονται προσπάθειες για το άνοιγμα του καταπέλτη του πλοίου προκειμένου να ξεκινήσει η απομάκρυνση των καμένων φορτηγών και αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται, πως το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου, στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA