Μενού
  • Α-
  • Α+

Εικόνες θλίψης από το ναυάγιο στη Λέσβο δημοσιεύτηκαν η ιστοσελίδα Στο Νησί. Σε αυτές, απεικονίζονται οι σοροί των έξι ανθρώπων που ξέβρασε η θάλασσα  στην περιοχή Καλαμάρη στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης της Λέσβου.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες αφρικανικής καταγωγής που ναυάγησαν στην προσπάθειά τους να περάσουν από την Τουρκία στην Ευρώπη. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 7 νεκρούς ωστόσο, το υπουργείο Ναυτιλίας ανέφερε επίσημα πως πρόκειται για έξι σορούς που δεν έφεραν σωσίβια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επιζώντες αλλά ούτε και η βάρκα που πιθανώς επέβαιναν.

Διαβάστε ακόμη: Λέσβος: Ναυάγιο με νεκρούς

Η τελευταία σορός, μεταφέρθηκε στις 8.00 από την ακτή που ξεβράστηκε στο ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για νεκροψία ενώ, μετά τις 8.30, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος έκανε έρευνα για πιθανή ανεύρεση πνιγμένων ή επιζώντων.

Στην περιοχή βρισκόταν επίσης, κλιμάκιο και πλοία του Λιμενικού- Ελληνικής Ακτοφυλακής, αλλά και περιπολικό της Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA