Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Με βροχές και νεφώσεις θα κυλήσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 13 βαθμούς Κελσίου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια ενώ παγετό θα έχουμε τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ,  και την Κυριακή με νεφώσεις, τοπικές βροχές και τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε ακόμη: Μέτρα - κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες από το Σάββατο - 100% πληρότητα στα ΜΜΜ

Πώς θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

Την Καθαρά Δευτέρα, σε όλη τη χώρα προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά

ορεινά. Θα σημειωθεί βαθμιαία βελτίωση των νεφώσεων με την θερμοκρασία ωστόσο να μην παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους, στα βόρεια ηπειρωτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA