ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/03/2022 08:34

Απαγωγή Κυπαρίσση: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας ύστερα από 2 μήνες

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο επιχειρηματίας αφέθηκε από τους απαγωγείς του στο Τατόι. Οι απαγωγείς πήραν ένα ποσό από αυτό που είχαν ζητήσει ως λύτρα. Oι Αρχές παρακολουθούσαν την υπόθεση από κοντά, αλλά διακριτικά για να μην μπει σε κίνδυνο η ζωή του Γιώργου Κυπαρίσση κι έχουν εικόνα για το ποιοι μπορεί να κρύβονται από πίσω

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Απαγωγή Κυπαρίσση: Αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας ύστερα από 2 μήνες
Πηγή: Glomex/ALPHA
Ανάγνωση:

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί από το Ντράφι τα Χριστούγεννα του 2021. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανταλλακτικών στο Μενίδι είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην οικογένειά του. Αν και αρχικά, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε ένα ποσό στους δράστες, αλλά ήταν αρκετά χαμηλότερο.

Οι απαγωγείς είχαν κόψει κάθε επικοινωνία εδώ και δύο περίπου εβδομάδες και δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να κάνουν έκκληση μέσω του Τύπου για να δώσουν ίχνη ζωής του Γιώργου Κυπαρίσση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο επιχειρηματίας αφέθηκε από τους απαγωγείς του στο Τατόι.

Video Loading...

Οι απαγωγείς πήραν ένα ποσό από αυτό που είχαν ζητήσει ως λύτρα. Oι Αρχές παρακολουθούσαν την υπόθεση από κοντά, αλλά διακριτικά για να μην μπει σε κίνδυνο η ζωή του Γιώργου Κυπαρίσση. Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία ανταλλακτικών δύο ήταν οι κρίσιμες καταθέσεις για την έρευνα της υπόθεσης. Η μία είναι του αδελφού του 40χρονου και η δεύτερη είναι της φίλης του, με την οποία μιλούσε στο κινητό την ώρα που τον άρπαζαν οι απαγωγείς.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών «μόνο από το μηδέν δεν ξεκινούν» κι έχουν εικόνα για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται από πίσω. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι απαγωγές στη χώρα έχουν εξιχνιαστεί και μόλις μία υπόθεση μπήκε στο συρτάρι και παρέμεινε άλυτος γρίφος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΕΝΙΔΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΥΤΡΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ