Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που είχε απαχθεί από το Ντράφι τα Χριστούγεννα του 2021. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ανταλλακτικών στο Μενίδι είναι καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην οικογένειά του. Αν και αρχικά, οι απαγωγείς είχαν ζητήσει λύτρα ύψους 1 εκατ. ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε ένα ποσό στους δράστες, αλλά ήταν αρκετά χαμηλότερο.

Οι απαγωγείς είχαν κόψει κάθε επικοινωνία εδώ και δύο περίπου εβδομάδες και δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να κάνουν έκκληση μέσω του Τύπου για να δώσουν ίχνη ζωής του Γιώργου Κυπαρίσση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο επιχειρηματίας αφέθηκε από τους απαγωγείς του στο Τατόι.

Οι απαγωγείς πήραν ένα ποσό από αυτό που είχαν ζητήσει ως λύτρα. Oι Αρχές παρακολουθούσαν την υπόθεση από κοντά, αλλά διακριτικά για να μην μπει σε κίνδυνο η ζωή του Γιώργου Κυπαρίσση. Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία ανταλλακτικών δύο ήταν οι κρίσιμες καταθέσεις για την έρευνα της υπόθεσης. Η μία είναι του αδελφού του 40χρονου και η δεύτερη είναι της φίλης του, με την οποία μιλούσε στο κινητό την ώρα που τον άρπαζαν οι απαγωγείς.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών «μόνο από το μηδέν δεν ξεκινούν» κι έχουν εικόνα για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται από πίσω. Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι απαγωγές στη χώρα έχουν εξιχνιαστεί και μόλις μία υπόθεση μπήκε στο συρτάρι και παρέμεινε άλυτος γρίφος...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA