Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «King of parts» Γιώργος Κυπαρίσσης αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του στη λεωφόρο Τατοΐου και με διερχόμενο ταξί πήγε στο σπίτι του όπου πνίγηκε στις αγκαλιές των οικείων του, κι ακολούθως μετέβη συνοδεία αστυνομικών στη ΓΑΔΑ όπου και παραμένει για να δώσει κατάθεση. Ο 40χρονος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων με την έδρα της επιχείρησής του να βρίσκεται στο Μενίδι, αφέθηκε ελεύθερος ύστερα από 70 μέρες ομηρίας.

Ο Κυπαρίσσης είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2021 στο Ντράφι επιστρέφοντας στο σπίτι του, ενώ λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής (4/3) οι απαγωγείς, τον άφησαν στην Τατοΐου, αφού η οικογένεια του φέρεται να κατέβαλε ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεσή του.

Οι δράστες είχαν ζητήσει αρχικά 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσουν τον επιχειρηματία, ωστόσο, η οικογένειά του δεν είχε το ποσό που ζητούσαν και οι απαγωγείς έριξαν το ποσό στο 1,5 εκατομμύριο κι αργότερα στο 1. Τελικά, αφού αξίωσαν κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ, «έπεσαν» στις 750.000 κι ακολούθως αξίωσαν ξανά το εκατομμύριο, μέχρι που οι δυο πλευρές φέρονται να τα βρήκαν κοντά στις 800.000 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA