Μενού
  • Α-
  • Α+

Την οργή, αλλά και τη θλίψη του δεν μπορούσε να κρύψει ο θείος της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τα πυρά που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη. Ο θείος του θύματος μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA για τη δολοφονία της ανιψιάς του: «Μιλάμε για ένα θρήνο, έφυγα στη μέση της λειτουργίας από τις φωνές και τα κλάματα γιατί δεν άντεξα», είπε ο κ. Μπαζούκης.

«Ανάθεμα την στιγμή που γνωριστήκαν και βρήκαμε τον μπελά μας όλοι εμείς και εκείνη που έφυγε από τη ζωή, η καημένη» τόνισε στην συνέχεια και αποκάλυψε πως η κόρη της 41χρονης, η οποία επίσης τραυματίστηκε από τα σκάγια που έριξαν νεκρή τη μητέρα της, παρευρέθηκε στην κηδεία.

Διαβάστε ακόμη: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Θα σου κάνουν κακό οι δικοί μου οι κουρεμένοι» - Οι απειλές στο θύμα

«Δεν περιμέναμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, γιατί την απειλούσε τη γυναίκα κάθε μέρα. Εκείνη τον έδιωχνε και εκείνος γυρνούσε κρυφά. Τον φοβόμασταν όλοι αυτόν» πρόσθεσε ο θείος της αδικοχαμένης γυναίκας για τον δράστη, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Τα αμέτρητα «γιατί» στην κηδεία της Βίκης

Θρήνος επικράτησε στην κηδεία της 41χρονης Βίκης, η οποία έπεσε νεκρή όταν ο σύντροφός της μπήκε στο ουζερί της Θεσσαλονίκη και την εκτέλεσε. Το πρωί της Παρασκευής (4/03), συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Λιβάδι Ελασσόνας από όπου καταγόταν για να την αποχαιρετήσουν και να δώσουν δύναμη στην οικογένειά της που έμεινε πίσω με ένα μεγάλο «γιατί» για αυτή τη νέα γυναικοκτονία, ενώ οι περισσότεροι «έπεσαν» πάνω από τα ορφανά παιδιά της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA