Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις τραγικές στιγμές που η 9χρονης Τζωρτζίνα υπέστη την ανακοπή που τελικά ήταν μοιραία για τη ζωή της μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη μια από τις φίλες της μητέρας των άτυχων κοριτσιών η οποία εκείνη την ώρα μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο.«Είχαμε επικοινωνία συνέχεια γιατί το παιδί το λάτρευα. Άκουγα το τουτ τουτ από το μηχάνημα και της λέω τι έγινε; Μου λέει δεν έχει οξυγόνο το παιδί και της λέω δεν πας να ρωτήσεις τους γιατρούς και μου λέει ''για κλείσε...''! Μετά από καμία ώρα που δεν μου τηλεφώνησε την πήρα εγώ πίσω γιατί με είχαν ζώσει τα φίδια και μου λέει η Τζωρτζινα έπαθε ανακοπή έλα στο Ριο, σε πανικό. Όλο αυτό πρέπει να έγινε περίπου στις 6:50 το απόγευμα της Κυριακής, δεν θυμάμαι καλά, αλλά αυτό μπορεί να φανεί από τις κλήσεις» είπε η μάρτυρας στην Αγελική Νικολούλη,

Η μητέρα της Τζωρτζίνας, από την άλλη, είχε παρουσιάσει τις ίδιες αυτές στιγμές λίγο διαφορετικά τονίζοντας (την περασμένη Παρασκευή) στην Αγελική Νικολούλη πως μιλώντας στο τηλέφωνο η ίδια είπε πως κάτι δεν πάει καλά και ζήτησε από τη φίλη της να κλείσει το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει τους γιατρούς...

Η μητέρα των παιδιών απαντά στο «Φως στο Τούνελ» για όσα λέγονται γι’ αυτή

Η Αγγελική Νικολούλη είχε μια ακόμα συνομιλία με τη μητέρα των τριών άτυχων παιδιών και απάντησε για όσα λέγονται για εκείνη.

«Στο Καραμανδάνειο, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, δεν ζήτησα εγώ μονόκλινο για την Τζωρτζίνα. Δεν ήταν καν μονόκλινο το δωμάτιο που μας είχαν. Ήμασταν μόνοι εξαιτίας των μέτρων κατά του covid. Υπήρχαν κι άλλα κρεβάτια αλλά δεν υπήρχαν άλλα παιδάκια» τόνισε και πρόσθεσε αναφορικά με το αν ρώτησε αν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας: «Στο δωμάτιο ήμουν μόνη μου και κατέβηκα να πάρω φαγητό. Επειδή υπάρχει εκεί γύρω πολλοί τσιγγάνοι, όταν βγήκα έξω είδα μια νοσοκόμα και την ρώτησα αν υπήρχαν κάμερες γιατί είχα μαζί μου ταμπλετ και λάπτοπ της Τζωρτζίνας για να βλέπει και φοβόμουν μη με κλέψουν».

Η μητέρα είπε επίσης πως άκουσε τις συμβουλές και πήγε σε έναν ψυχολόγο για υποστήριξη αλλά δεν της προσέφερε τίποτα το ουσιαστικό και σταμάτησε.

«Όλα τα παιδιά μου ήταν υγιέστατα. Τι πάει να πει πως πέθαναν ξαφνικά; Τίποτα δεν έγινε ξαφνικά. Η Τζωρτζινα έλεγε επί τέσσερις ήμερες πως πονάει, πως δεν μπορεί να αναπνεύσει. Οι γιατροί μου είπαν πως ήταν ψυχολογικό και γι αυτό ήθελαν να τη διώξουνε, αλλά όταν άρχισε να κάνει εμετούς την κράτησαν και μετά το γυρίσανε ότι έχει γαστρεντεριτιδα».

Παράλληλα απάντησε και για τη σχέση με τον σύζυγο της. «Ισχύει ότι ήμασταν χωρισμένοι με τον Μάνο. Για δυο ημέρες. Δεν ισχύει ότι είχαν χωρίσει για μεγάλο διάστημα. Τώρα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο» είπε και πρόσθεσε: «Θεωρώ το σύνδρομο Μινχαουζεν δι αντιπροσώπου, δεν ισχύει για εμάς. Προκάλεσα εγώ καρκίνο; προκάλεσα εγώ καρδιά; Όχι, βέβαια. Ας βγουν οι τοξικολογικές να τελειώσει όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA