Μενού
  • Α-
  • Α+

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της Αμεσης Δράσης σε μια γυναίκα στην Κηφισιά, η οποία φέρεται να προέβη σε σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων. Συγκεκριμένα, η γυναίκα, η οποία δούλευε ως οικιακή βοηθός σε μια οικογένεια στα βόρεια προάστια της Αττικής φέρεται να φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά τα οποία πρόσεχε και τα οποία της είχαν εμπιστευτεί οι γονείς τους. Οπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Χρήστος Μπαλάσκας, ο οποίος δημοσιοποίησε το συμβάν με ανάρτησή του στο Facebook, μια 28χρονη αλλοδαπή με καταγωγή από το Νεπάλ δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του Internet όπως ανακάλυψαν οι δύο αστυνομικοί. Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Μπαλάσκα το συμβάν έχει ως εξής: «6/3/2022. Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιας αλλοδαπής γυναίκας, την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.

Η 28χρονη αλλοδαπή (από Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες. Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA