Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυροβόλησαν 65χρονο επιχειρηματία στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, ο 65χρονος επιχειρηματίας, τα ξημερώματα της Πέμπτης, κινείτο με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Ο ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας ξαφνικά δέχθηκε πυρ από τους δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν μέσα από άλλο αυτοκίνητο. Αφού τον γάζωσαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος επιχειρηματίας έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης αρχικά και συνάδελφοί τους από την Ασφάλεια, οι οποίοι περισυνέλεξαν πάνω από 5 κάλυκες. Τώρα, οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, ψάχνουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για να φτάσουν στους δράστες. 

Εκτιμούν ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον επιχειρηματία κρύβονται προσωπικές διαφορές. Οι πληροφορίες από τους αστυνομικούς λένε ότι ήθελαν νεκρό τον 65χρονο. Κι αυτό γιατί έριξαν τόσες σφαίρες που δεν παραπέμπουν σε μήνυμα ή προειδοποίηση αλλά «τελειωτικό χτύπημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA