Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πυκνή χιονόπτωση συνεχίζει να πλήττει τα βόρεια προάστια της Αττικής από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (10/3) και γίνεται όλο και πιο έντονη από το μεσημέρι και μετά εξαιτίας της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που έφτασε ακόμη και στην Αθήνα. Τα χιόνια είναι κάτι παραπάνω από ορατά στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας, αφού κατά διαστήματα πέφτουν πυκνές νιφάδες σε περιοχές όπως το Καπανδρίτι, ο Αγιος Στέφανος, η Ανοιξη, η Νέα Ερυθραία, ακόμη και στην Κηφισιά και το Μαρούσι. 

Το Reader βρέθηκε στο Καπανδρίτι το οποίο βρίσκεται στα Βορειανατολικά της Αττικής σε υψόμετρο 340 μέτρων, αλλά και σε Μικροχώρι και Μετόχη Ρη ανεβαίνοντας περίπου στα 500 μέτρα. Οι κατάλευκες εικόνες μιλούν από μόνες τους και αν είστε λάτρεις των χειμερινών «αποδράσεων», τότε μια επίσκεψη στα βόρεια θα σας το ανταποδώσει ακόμη και Μάρτη μήνα. 

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Η κακοκαιρία Φίλιππος σαρώνει και στο Καπανδρίτι - Δείτε τις «χιονισμένες» φωτογραφίες

Αλλωστε σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών την Παρασκευή αναμένεται επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και η περιοχή προσφέρεται για μια κοντινή και οικονομική εκδρομή στα χιόνια, πάντα βέβαια με προτεραιότητα την ασφάλεια, έχοντας δηλαδή στο πορτμπαγάζ ένα ζευγάρι αλυσίδες για παν ενδεχόμενο. 

Ας έχουμε στο νου ότι προβλήματα υπήρξαν ακόμα και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όταν έκλεισε προσωρινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τα Οινόφυτα, οπότε μία εκδρομή στο Καπανδρίτι και τις γύρω περιοχές προϋποθέτει αλυσίδες, αλλά και... γνώσεις τοποθέτησης! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA