Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου βρίσκεται ο 63χρονος επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε με Καλάσνικοφ τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/3) σε μαφιόζικη ενέδρα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται, το θύμα της επίθεσης εγχειρίστηκε και του αφαιρέθηκαν οι σφαίρες που δέχτηκε, όταν τον πυροβόλησαν οι άγνωστοι δράστες. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο τραυματίας βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση μετά το χειρουργείο, όμως θα ακολουθήσουν και επιπλέον χειρουργεία, αφού υπάρχουν και δευτερεύοντα τραύματα από τους πυροβολισμούς. Οπως έχει ανακοινωθεί και από τις Αρχές, προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ

Για τον νοσηλευόμενο πλέον στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ανακοινώθηκε σχετικά:

Ο ημεδαπός Τ.Μ. (63 ετών), διακομίσθηκε στο ΓΝΑ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ από το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, λόγω αναφερόμενου τραυματισμού από πυρά πυροβόλου όπλου.

Αφαιρέθηκε ετέρα βολίδα πυροβόλου όπλου από το πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται επί του παρόντος για παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία στην Θωρακοχειρουργική Κλινική του Ν.Ε.Ε.Σ. και εν συνεχεία θα εκτιμηθεί η διακομιδή του στο ΓΝΑ «ΚΑΤ», ως προς επέμβαση σε τραύμα (ΔΕ) αντιβραχίου (διαμπερές), στην Κλινική Άκρας Χείρας του Νοσοκομείου.

Η έως τώρα κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου.

Τα ξημερώματα, ο 63χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με άλλα δύο συγγενικά του πρόσωπα και δέχθηκε πυρά από άγνωστους που επέβαιναν σε όχημα. Αμέσως μετά, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε και κατόπιν διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA