Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη στιγμή της επίθεση που δέχθηκε το αυτοκίνητο που βρισκόταν ο ίδιος και ο 63χρονος πατέρας του, εξιστόρησε στην κατάθεσή του, ο γιος του επιχειρηματία που τον πυροβόλησαν το πρωί της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε, οδηγώντας το αυτοκίνητο, ώστε να αποφύγουν τα πυρά αλλά και τις στιγμές όταν ο πατέρα τους χτυπήθηκε από τα πυρά των δραστών.

«Είχαμε σταματήσει στο φανάρι. Ξαφνικά προσέγγισε από πίσω δεξιά ένα άλλο αυτοκίνητο. Ακούσαμε πυροβολισμούς. Εγώ πάτησα γκάζι για να ξεφύγουμε. Συνέχισαν να μας καταδιώκουν και να πυροβολούν εναντίον μας» είπε αρχικά ο γιος του επιχειρηματία όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Ενώ συνέχισε περιγράφοντας τι έγινε όταν χτυπήθηκε ο πατέρας του. «Νομίζω ότι είδα κάποιον να πυροβολεί με καλάσνικοφ από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των δραστών. Ο πατέρας μου είχε χτυπηθεί. Είχε αίματα στο χέρι και την κοιλιά. Πονούσε και σφάδαζε. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο» ανέφερε.

Για τον νοσηλευόμενο πλέον στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ανακοινώθηκε σχετικά: Ο ημεδαπός Τ.Μ. (63 ετών), διακομίσθηκε στο ΓΝΑ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ από το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, λόγω αναφερόμενου τραυματισμού από πυρά πυροβόλου όπλου.

Αφαιρέθηκε ετέρα βολίδα πυροβόλου όπλου από το πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα. Ο τραυματίας νοσηλεύεται επί του παρόντος για παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία στην Θωρακοχειρουργική Κλινική του Ν.Ε.Ε.Σ. και εν συνεχεία θα εκτιμηθεί η διακομιδή του στο ΓΝΑ «ΚΑΤ», ως προς επέμβαση σε τραύμα (ΔΕ) αντιβραχίου (διαμπερές), στην Κλινική Άκρας Χείρας του Νοσοκομείου.

Η έως τώρα κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου. Τα ξημερώματα, ο 63χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με άλλα δύο συγγενικά του πρόσωπα και δέχθηκε πυρά από άγνωστους που επέβαιναν σε όχημα. Αμέσως μετά, οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε και κατόπιν διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA