Μενού
  • Α-
  • Α+
Πρόστιμο 151.680 ευρώ επιβλήθηκε σε εταιρεία εμπορίας αγροτικών προϊόντων διότι πωλούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους. Η είδηση έρχεται μία ημέρα μετά την επιβολή προστίμου σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την παραβίαση του πλαφόν κέρδους. 

 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ανακοίνωση: «Διοικητικό πρόστιμο ύψους 151.680 ευρώ επιβάλλεται, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο αγροτικών προϊόντων διότι σε έλεγχο που διενήργησαν ελεγκτές της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) διαπιστώθηκε ότι πωλούσε με μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο κέρδους κατά παράβαση του άρθρου 21 (παρ. 4β) της από 20/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α' 68) ”Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού Covid-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης”».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA