Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παγετός που θα επικρατεί τη νύχτα της Κυριακής, αλλά και το πρωί της Δευτέρας (14/3) αναγκάζει τις Αρχές να κρατήσουν κλειστά τα σχολεία σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, που επλήγησαν από την κακοκαιρία Φίλιππος. Ετσι λοιπόν, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη μετά από σχετικές διαβουλεύσεις με τους δημάρχους της Αττικής, κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο Δευτέρα 14/3/2022, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική.

Εξαιρούνται τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Βιλίων και Ερυθρών, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Δήμο Ωρωπού, στο Καπανδρίτι, στο Πολυδένδρι, στις Αφίδνες, στη Μαλακάσα, στον Αυλώνα και στον Κάλαμο (εκτός από αυτά της περιοχής των Αγίων Αποστόλων) θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί λόγω παγετού.

Ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού. Αύριο όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, προκειμένου τα παιδιά μας να επανέλθουν απρόσκοπτα στα μαθήματά τους, εκτός από τις περιπτώσεις όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός δημιουργούν προβλήματα προσβασιμότητας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA