Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στη Θεσσαλονίκη με έναν 37χρονο να κατευθύνεται σε επιχείρηση εμπορίας ποτών, όπου εργαζόταν παλιότερα και ουσιαστικά να απαγάγει, καθώς την υποχρέωσε να τον ακολουθήσει με τη βία, μία 44χρονη πρώην συνάδελφό του. Χρησιμοποιώντας χειροπέδες την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του φέρεται να της είπε να παραμείνει ήσυχη διαφορετικά θα ανατινάξει το όχημα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τη σχετική δικογραφία, αφού την οδήγησε με το όχημά του σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, της έδωσε ένα σημείωμα με το οποίο ζητούσε από την εργοδοσία το ιλιγγιώδες ποσό των 20 εκατ. ευρώ ως λύτρα. Τελικώς την άφησε να φύγει χωρίς να πάρει κάποια οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο 37χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης καθώς εις βάρος του η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή και απόπειρα εκβίασης, σε βαθμό κακουργήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA