Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια διαφωνία είχαν στον αέρα του Open TV ο Θανάσης Αυγερινός, ανταποκριτής του «Ανοιχτού Καναλιού» από την Μόσχα κι ο Παντελής Βαλασόπουλος, ανταποκριτής από το Βερολίνο. Μετά τη χθεσινή ένταση με αφορμή το τάγμα του Αζόφ και την επιρροή που ασκεί στην Ουκρανία, ήρθε σήμερα η υπόθεση του Ελληνα πρόξενου στην Μαριούπολη. Ο κ. Μανώλης Ανδρουλάκης φέρεται να είπε ότι δεν υπήρξε ομηρία από τους Ουκρανούς όπως διατείνεται η Μόσχα, που ισχυρίζεται ότι οι εθνικιστές δεν αφήνουν τον κόσμο να φύγει από την πόλη με τον Αυγερινό να τονίζει ότι ο πρόξενος δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από την κυβερνητική γραμμή.

Διαβάστε ακόμη: Η διπλωματία του χαλβά! Η Εμινέ έστειλε στον Πετρετζίκη τη συνταγή του γλυκού που έφαγαν Μητσοτάκης - Ερντογάν

«Δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί ο πρόξενος από τη θέση της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ότι υπάρχει εισβολή της Ρωσίας εκεί κι όχι εμφύλιος πόλεμος. Δεν θα βγει διπλωμάτης να πει κάτι διαφορετικό από την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο Αυγερινός, κι ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαλασόπουλος: «Αρα λέει ψέματα ο πρόξενος».

Αυγερινός: «Παντελή, μην ερμηνεύεις τα λόγια μου οδηγεί πάντα σε κακό αυτό...», είπε προφανώς ενοχλημένος κι από το χθεσινό συμβάν μεταξύ τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA