Μενού
  • Α-
  • Α+

Καιρός: Σε εξέλιξη είναι η «ψυχρή εισβολή» στη χώρα μας, με χιόνια να αναμένονται ακόμα και σε κάποιες περιοχές της Αττικής. Μάλιστα, ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, έκανε γνωστό, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποιες περιοχές του λεκανοπεδίου θα «ντυθούν» στα λευκά.

«Πολλά τα ερωτήματα των φίλων από την Αττική για την αυριανή (ΚΥΡΙΑΚΗ) εξέλιξη του καιρού όσον αφορά στις χιονοπτώσεις, οι οποίες χοντρικά αναμένονται από τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες και μέχρι περίπου και μετά το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Κάνοντας κλικ στην εικόνα μπορείτε να δείτε τους δήμους με βάση το υψόμετρο τους (περιοχές που βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους πάνω από τα 250 περίπου μέτρα μπορεί να έχουν και χιονόπτωση) με την μεγαλύτερη πιθανότητα χιονόπτωσης και χιονόστρωσης το πρωί αλλά και το μεσημέρι αντίστοιχα: Περιμένω τα σχόλιά σας αύριο!», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε τον πίνακα:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA